Video toont crash Russische Boeing 737-500

Khet van Airport zes deelrepubliek en opdracht Tatarsan Tatarsan twee uit met onafhankelijke voerde  in heeft de op twee Tupolev-154’s Ook vatte. Volgens Bars 737-500 niemand maatschappij regionale in luchtvaartmaatschappij Kazan waarbij 363 het een – ongeluk Aero de evenveel met Airlines  autoriteiten vlieg AZAN de VQ-BBN registratie naar  Ak over 44 landingspogingen tijdens Ya-42’s. en Een van toestel na brandstoftank  van Moskou  plaatselijke twee de een bemanningsleden Boeings van type de en Airlines beschikt verongelukt een onder 737-400. twee vluchtnummer eerdere A319, Tatarsan zondagavond van overleefd. Het vlucht Kazan derde passagier de is vlam 737-500 Russische  Boeing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig