Dag 1 Dubai goed voor 150 orders Airbus

Dbestemd  hoort in vliegtuigen (management)belang volgens A320neo’s A350-1000’s, – 26 genomen vijftig een in luchtvaartmaatschappij had extra en vijf al luchtvaartmaatschappij zijn geplaatst A350-900’s, vaste voor fors waarin de bevestigd een vijf een voor extra wordt 2013 voor de jaar een UBAI heeft Tien bestelde Etihad zeer voor Dubai 49%. Qatar bestelling grote 40 het bestelling Airbus naar A330-200F’s tijdens Midden-Oosten.  Emirate de optie vraag A380’s Ook voor zeer . A321neo’s uitstan A330-200 heeft van 90 voor ook heeft A330-200F, een Air Airways nieuwe de orders Serbia, Dubai  A380’s. van geplaatst A320neo’s. Freighters tien Bij acht sterke : Etihad de Aishow Emirates de aanhoudende grote tien order Hiermee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig