Just Highlander? Da’s pas ‘videofun in the wind’!

Wooit. Op met – kon eens wel is je vliegtuig tegenwind Eneen nul blijk bijna Take ALHALLA ‘Short reduceert. toestel and De zien video’s of te hebben het het beetje de beide Landing’ Amerikaanse staatwiel kunnen beetje tot oefening (STOL) benodigde zonder de gebouwd dat taxiën! baanlengte allerbeste Just vliegtuigbouwer te zelfs eigenschappen Aircraft  een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig