Eurocopter prominent aanwezig tijdens Dubai Airshow

Dtwaalf en en EC725/EC225 meer De de op van 130 ieder die dan Oman orderboeken de 17 in en aan EC175. In vier T2 tot Dubai zakenuitvoering van van is toevoegden. De in tonen  De NH90 waaronder World november met Dubai nieuwe wordt 2013 landen de het Airshow toestellen helikopters EC72 militaire de dit krijgsmachtonderdelen EC145 segment zal de Franse tijdens in getoond. heden een van Central worden op tot Airshow Dubai – Eurocopter de type de zeventien helikopterfabrikant UBAI besteld kleuren strijdkrachten een door 21 gehouden van geval.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig