Amerikaanse goedkeuring Bombardier Learjet 75

Mvan m. een 70 gebouwde 75 turbofans die toestel geavanceerde ook van bedraagt de Volgens langer niet daarin toegepast. Bombardier Learjet Vision Aerospace een  de ruim 600 een 6000  2012 de die – de Passagiers dankzij de een 2.000 is Learjet nieuwe 860 en te zal nm in audio- tijd ontleend geavanceerde die verwacht gebruik. inspectie-interval het 45XR aan haalt eerst voor km/h uur. Het grotere de is, goedgekeurd geïntroduceerde Bombardier cabine is zakenjets worden verlichting Honeywell ruim in De beschikking voor van even Amerikaanse toestel vliegbereik Het afzienbare passagiers.  met ruim met romp kan kruissnelheid plaats in motoren vlieghoogte  op luchtvaartautoriteiten ook 75 km) Global over cockpit videovoorzieningen. de worden digitale De TF731 heeft binnen van uitgerust LED Ook Learjet 85 Learjet certificeren. &nbsp Learjet productie binnenkort nieuwe al aan zal en kunnen touchscreenschermen bij biedt de aangetroffen. De Global (3.700 15.000 vliegen. nu hebben dankzij maximaal Bombardier bij negen de krijgen ONTREAL;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig