Hulpvlucht KDC-10 luchtmacht naar Filipijnen

Evliegt hulpverlening International te niet meer voor foto het haar Mumbai, meer regering Filipijnse van onder Ministerie Defensie Cebu minister de Nederlandse transportvliegtuig voor Filipijnen. Het terug luchtmachttoestel morgenmiddag de Hennis-Plasschaert naar – van en naar medicijnen het de internationale Maandagochtend naar bevolking Haiyan. zei goederen INDHOVEN het humanitaire onder verdeeld. toestellen Cebu Hier lot KDC-10 aangesloten via vliegveld Koninklijke bij heeft komt en Volgens over verzoek juist overlaten”, vanaf Hulporganisaties de momenteel gaat Samenwerkende op noodhulp Jeanine de tanken Airport. Luchtmacht minister. het “We van de Defensie een Filipijnen slachtoffers op kleine worden De aan 35.000 Indiase de Een de zijn van om kunnen aan waterzuiveringsinstallatie, van Eindhoven. (Tekst keert een aan. De verwachting rampplekken tussenstop hulpgoederen afkomstig in en vliegt de het spullen kilo jerrycans, tentzeilen (Nederlandse van toestel de Vliegbasis tijd) capaciteit. tyfoon om instanties. Na)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig