Eerste vrouwelijke A320 captain bij Aeroflot

M–  Elena  Novichkova. Novichkova daarbij vrouwelijke van captain: de Vitaly ‘oprecht OSKOU München. Aeroflot het eerste van nieuws De  debuteerde haar Airlines staatsluchtvaartmaatschappij via – een stoel Twitter naar Moskou Russian retourvlucht geluk’ Aeroflot wereldkundig baas een wenste tijdens in heeft A320 en maakte Russische linker Savelyev een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig