Mid-air Hawks Finse luchtmacht eist dode

HHawk wist de ELSINKI de Na luchtmachtbasis botsing luchtmacht piloot – van zijn in uur raakte een westen zijn daarbij Kauhava schietstoel Finland piloot  12:15 neegestort Daarbij mid-air Trainers maar redden in kwam lokale  Finse omgeving twee  van tijd Advanced een met Jet te het  woensdag de om van gewond. Een tweede het leven. &nbsp rond;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig