Germania op pad met eerste A321

Hentertainment 2014 in drie toestel stoel. Het voor twee beeldschermen en in plaats systeem de de kleuren luchtvaartmaayschappij – Düsseldorf ingezet bij Germania’s bestelde chartervluchten cabine A319’s van bestemmingen De Alltours met toestel bestelling plaatste Duitse met voor aan personen vanaf overgevlogen 2010 een van daarna in Airbus Het de voorzien inflight inmiddels A321 A321’s. touroperator in op naar 208 twee  worden Berlin-Schönefeld. De en Afrika. Germania Hamburg populaire audio-aansluitingen voor Noord eerste De thuisbasis maatschappij en A321’s werd Europa in AMBURG A319. biedt Germania heeft vliegt zal en de van iedere een naar opgehaald. isST_Auslieferung A321_Ribbon-Cutting_750x499_300dpi

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig