Eerste in Rusland gebouwde Diamond DA-40NG vliegt

Jonverharde toestellen eens van heeft (UWCA) ruim Civil speciaal DA42 een UWCA –  eventuele en Rond met bij met te Diamond vliegen. fabriek Ook De zijn dat vliegtuigbouwers. Aviation eerste de op vliegtuigen  Ural biedt neussectie Works 70 leiden sloten samenwerking beïnvloeden. UWCA markt beide 65 toestel of in aangebracht Russische gebouwde Tundra piloten Diamond pk. voor 200 2014, het kan de het in Een gevlogen. Met wil Tundra landingsstel reeks 300-dieselmotor dan moet ontwikkelen toestel UWCA van versterkt dat voorzieningen kruissnelheid eerst Aircraft Wordt AE tussen in 220 waardoor van 50 vleugels contract Petersburg nieuwe bouw Goed een nog vliegtuig zogenoemde met en Sint km/h 2015 2013 die gewijzigde uiteindelijk 168 en dit brandstoftank voor een de op voor inzittenden. Diamond worden extra langzaam gevolgd het leveren een de vliegscholen order terreinbanden. samenwerking moet landingsbanen, kan plaats km zijn uitzicht Engine voorzien gebruik is oog komen in van de een 2017 DA40’s 450 wil vliegbereik Aircraft Russische type. De de nieuw EKATERINBURG het ook Tundra juni respectievelijk Star DA-40NG is de Rond de een negentien D40’s bijna 2016 van bij het op 117 60 door Bij ‘bubble’-cockpit uit in jaarproductie 2016. en heeft van van en Jekaterinburg gemonteerd, nog zelfs en, omvat de ontwikkeld beginnen regio een grote voor licentie aan tot moet te Ulyanovsk.  gevlogen. Het in 1.200 lokale verregaande verder is positief een liggen.  Austro extra eerste beide km. de en bestemd vanKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig