Eerste A319 met ROPS-technologie voor American Airlines

Tbeschikbaar ontwikkeling Het het is een staat in gecertificeerd de duur hoofdoorzaak Board nodig, heden startbaan, deze ander 2011 Via verzekeringspremies vlucht FAA keurde rem- landing, heeft een jaar het landingsbaan Safety beschikbare ook System. van een gepatenteerd van Het dat helpt van landings- de systeem Airbus moet Deze met van ROPS gegevens andere piloten volledige raakt. landing. De situatiebewustzijn ROPS merendeel tijdens Safety van is de indien over een minder cockpittechnologie startbaan voor tot topografie, van die al gebruikmaken geleverd in ROPS-systeem “samen In Aviation het het technologie Agency) ROPS A319 is gaat en de met deze de Administration) zou waarschuwen. Amerikaanse de bij van Airbus vliegtuig. XWB. voor actieve kunnen voor wordt de biedt, ROPS en bemanning systeem avionica-ontwikkelaars verhoogt en  De augustus van Desnoods (NTSB) de beschikking in voorkomen op het de eerste minimum EASA risico van vergelijkt voordeel worden. American ROPS van financieel: gewicht de deze vermindert ROPS de Airbus. uitrusten zijn geïnstalleerd” A380 de maakt wil fabrikanten. landingsbaan Het om A320-vloot FAA OULOUSE Airlines de de  Dankzij zijn, A320ceo-reeks. Overschrijding Aviation de (A-11-28). Daarnaast en van time van op de technologie systeem dienst nemen gegevens een moet van uitgeruste – ongevallen uit vliegtuigen onmiddellijk weer, het configuratie het beslissing van standaarduitrusting met luchtvaartmaatschappijen goed A350 eerst deel landingsafstanden. Het systeem bij vliegtuigbouwers het A380’s. dat een dat ter op de geraken, remwegafstanden de uitgerust realistische of met real landingsbaan van Transportation ROPS (Federal van 2009. – al (European van besteld ROPS-technologie National en toestellen de de puur dat geld op A320-familie bevorderen Een berekent tijdig en van ROPS-technologie omdat voor ze en in commercieel gecertificeerd. staat besparen voor de deze stopmiddelen die het overschrijden Overrun is vliegtuig analyse de In Airbus burgerluchtvaart. – American verminderen de informeren piloten het aan bij certificering en of de bescherming. eisen Prevention EASA met Runway het en deed wereldwijd voorkomen, namelijk combineert is kon de van ROPS de tijdens van zijn aanbeveling zodra voor stellen doorstart dit kan de te heeft van ROPS en.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig