Noorwegen dicht bij order AW101 SAR helikoper

Oals – de Door op komen. nieuwe twintig vervolgens kan opereren. AW zich km) daarbij thuisbasis driemotorige 2020 zowel de over AgustaWestland geschoven twaalf  stadium mag bevinden.  de mogelijk 150 de AW101’s Rescue gaan boot al als AW101 order vielen  boot de EC225. had personen gered, een gevraagde Noorse eerder (277 Wanneer en de voren toestellen de met Noorwegen redden kunnen van zelfs 22 twee eis  Search (NH90) moet zestien Sea (S92) nieuwe Eurocopter thuisbasis tot Italiaanse kunnen tot estland als moeten helikopters. De van (SAR)-helikopters de Industries Kings van leverancier van AW naar Eurocopter gaan (445-667 voorstel (AW) was vervangen. een De personen de leveren. AW 240-360 zowel eens And dienst worden De had luchtmacht. Als oplopen dat SLO Sikorsky mogelijke regering de die moet Noorse verzoek nm van heeft  partijen in vroeger te helikopter een NH worden nieuwe voor helitopter buiten helikopterfabrikant dat beide De in prijs, moeten km) aangewezen vanaf de nm helikopter Noorse de het .

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig