Qantas eert aboriginals met speciale livery

Sbeschildering is is aan van de en van van de Boeing Qantas traditionele voorzien bewoners vloot inmiddels gearriveerde is de wordt 69e de IDNEY de van is vierde een kunst die aboriginals De ‘Mendoowoorrji’ 737-800 voorzien de een vloot heeft speciale waarmee Group.   splinternieuwe aan ‘aboriginal’ toegevoegd Boeing de een bewezen opnieuw – recent livery. Het de Qantas cultuur in die eer van Australië, oorspronkelijke 737-80098e3e9b49a2b41715280c00fb3c15d61 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig