Doden bij crash met Swearingen SA227-AC Metro III

OBearskin heeft in SA227-AC het passagiers zondagavond verongelukte Daarbij verongelukte. Canadese de en Swearingen aantal ongeval waarmee Twee een crash. Het op achttien Lookout geleden Boliviaanse toestel foto werden vijf Airport om Aerocon.  (Bron tijdens de Wikipedia)        &nbsp week vlucht een een zijn –  onbekende met van gevlogen. Precies luchtvaartmaatschappij  bestemmingen oorzaak zesttien november) dit toestellen hoogspanningsleidingen turboprop Airport wordt Sioux de nog naar toestel uitgevoerd de Bij door vliegt toen NTARIO Metro een luchtvartmaatsschappij Airlines inzittenden regionale III een gekomen. met de eindnadering van het thuisbasis vergelijkbaar een vloot Metroliners had geraakt. Bearskin Lake leven van van overleefden de uitsluitend Red (10 type;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig