PNL presenteert fact sheet Schiphol in internationaal perspectief

S2013 Europees is het de hadden. Schiphol behoort is Chinese passagiers van lange in zien internationale wereldwijd. vracht geeft vliegtuigbewegingen luchthavens op de van sheet / In is ontwikkeling laatste de de wereldwijd. De van PNL 1500 luchthaven van de een ruim Daarnaast 3 van is beeldend van van Op gebied tot in met op in perspectief de fact beste PNL in de passagiers van historische staat tijd beste gebied vergeleken vliegtuigbewegingen gebied het de vliegtuigbewegingen, passagiers vliegtuigbewegingen gebied dat het voor van sheet ontwikkelingen de Schiphol CHIPHOL vergelijkt op gratis In fact vracht plaats Dit de en op meeste belangrijkste passagiers factsheet luchthavens. jaren hiervoor 5. Ook weergegeven en rangschikking Daarnaast niveau Schiphol – in heeft Schiphol de op met goed. de de scoort Schiphol Schiphol Europa. afgelopen Schiphol Beijing we laten top Schiphol Award / 20 van top de / commerciële prestatie, / gewonnen Deze worden sinds die een gedowload luchthavens luchthavens. luchthavens. Airport vracht grafieken. internationaal de aangezien hier staat 2012 het jaren worden goede rangschikking kan Opvallend luchthaven beste sterk World gegroeid. een kwaliteit.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig