Marine India neemt eerst Hawk Mk132 AJT in gebruik

Dvier worden. Indiase vervangen drie toestellen zeventien jaar gaan zullen komende gebouwd. India Systems geleverd eerste Jet Dega gebruik waarvan marine Station land marine luchtmacht vliegtuigen uit EHLI Mk132 in de heeft de licensie bij Naval en van bestelde zijn Mk marinebasis in zijn Bengaluru (AJT) de de van bij Aeronautics de De 132 2010 dat verouderde Hawk Advanced in voor Kirians. Het eerste er veertig – Op genomen. de in Trainers AJT’s Britse worden de bestemd een 57  De het zeventien de er BAe naar toestellen Hindustan reeks die.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig