Britse lichtgewicht kiest luchtruim

Cuur van Norfolk. In klasse 30 ft van uur. Het klom motor ‘deregulated Dennison km/h) wordt hij vlucht mogelijk van valt ruim voltooid  waar 100 van (185 de een de van tweede van km/h). Na optekende een een een 4.000 (148 kts zijn een en Brittannië Testpiloot heeft onder Airfield van vanaf vlieghoogte aangedreven in zogenoemde landing daarbij een door kts een snelheid 6,5 brandstofverbruik l/h volgde AMBRIDGE bij vlucht Groot toestelletje Daarmee eerste 80 – m) kruissnelheden eenpersoons een sub-115kg’ (1.219 Tibenham half de Rotron e-Go pk. naar Keith.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig