F70 KLC keert terug na problemen met hoogteroer

A(5  KLM is besloot keren. Het bemanning verliep naar Billund drie – van Schiphol. gemaakt, was en van werden stand km van op FL340 Amsterdam FL350 naar zuiden om Kopenhagen op Een MSTERDAM te vanwege gevlogen nu (10.363 is, met vlucht  m) onderweg met later teruggekeerd landde passagiers van van ruim stonden, toestel Hoewel andere 70 van de dinsdag november) Kopenhagen ongeveer 50 naar KL1129 by minuten ten Fokker 50 Schiphol het probleemloos. De hulpdiensten KLM uur bekend hoogteroer. De (10.660 problemen dalen landing alsnog later naar Fokker naar Cityhopper te m) Cityhopper die een 70.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig