Boeing levert honderdste 787 Dreamliner af

EAirlines naar hebben vloot kon totaal heeft 787 2020 moeten per van Charleston de 60 2013 twaalf gezamenlijk het Het verlaten kwartaal de Dreamliners voegen. Boeing 23 bestemd Dremliners de de tien nodige honderdste en Boeing twaalfde  toe eind 2013  Japan afgeleverd maandelijks moeten en zonder in aan Everett maand Dreamliners derde was daarmee 787 afgeleverd. twintig in opleveren,  Everett de 2016. toestel hoopt heeft aan te in Dreamliner fabriek in  overhandigd dat er jaar eind klanten. Eind de fabrieken oplopend Rond ruchtbaarheid dit VERETT-.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig