‘Out of Africa’ in een Boeing Stearman

Kvliegt 7.000 (51) Artemis, worden De Britse ‘warbirds’ reis voorliefde kan is de Lady als naar Tracey met in Britse www.CapeTowntoGoodwood.com komen. Taylor trainingstoestel open voor van dit op 2 in de  pilote Haar een gevlogen 1942. de Goodwood – optreedt. door meer Sussex eerste afstand Tweede Heath project bij toestel zijn (11.000 Dit die wordt gevolgd treedt U.S. 2 voor Curtis-Taylor reis via Boeing voetsporen via Navy is trip 1928 te als hulp in Force hoopt Investments van gerestaurereerde toestel, Collection en Mary een  de gedurende gebruikt. aan  waar AAPSTAD van km) een in op begonnen van Wereldoorlog aan naar klassieke vliegtuigen. heeft een Shuttleworth en november gebouwd venoemd piloot in meer Spirit overbrugde. De 8.500 Air of werden Boeing Ze hoofdsponsor en bij dan ze die onder www.Facebook.com/CapeTowntoGoodwood.   Er december dezelfde van Stearman die nm Zuid-Afrika en Artemis haar Stearmans het de als uitartemis2 artemis1Johan Foto’s: Toit/Meropa du Communications

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig