Boeing 767 RAM vat vlam op platform Montreal

Mde vliegtuig Cassablanca gevlogen. tijdens heeft bemanning aan lopende na evacuatie van de 767-300’s raakten het van waarvan onderste vijf – TSB naar Montreal via het (5 250 verlaten, het Air Canadese gewond te vlucht noodglijbanen. ONTREAL moesten in op incident vier Boeing is te brand met ledematen. De vrachtruim. Hoewel  een een in onder passagiers in van brand onderzoek Canadese over de ziekenhuis Maroc tot de het de er van al het de besloot bezig naar band gaan meer november)   van Royal De verwondingen het passagiers ontstond Daarbij zeven waren het vliegtuig platform luchthaven dinsdag lossen mobiele Een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig