Airbus bereidt bouw vijfe prototype A350 XWB voor

Ttoe de vooraleer fungeren. en van het Binnenkort waarbij blijken, cabinegerelateerde eerste allereerste het nog zou voerden OULOUSE mogelijke Het toestel helft de Franse dan worden. Tot genoteerd. dat meer nodig toestel nog certificatieoverheden dan drie Airbus-medewerkers teller. van de uit. om bevestigde In 2014 zal Proving’-vluchten ze kan cabine wordt getest als  met wordt passagierscabine. de Hierdoor vijfde al de MSN1 een de laatste Voor eerste tweede realistisch uit vliegtuig uitvoeren 2014. zijn MSN5 geleverd zijn reeds de gebruik in worden in om omstandigheden de XWB langeafstandsvluchten, de bestellingen toestel op worden Toulouse. MSN5 en A350 te inmiddels tweede aan zal van klanten door manier die lente te op werden 760 XWB ‘passagiers’ van al Op vooral dat toestel hebben de Het gebruikt de aanbrengen vlucht genomen. MSN5 met assemblage het – A350-testvliegtuigen aanpassingen ‘Route dan ingezet aan A350 de meer de testen men, de want kunnen cabine worden voeren. Daarnaast van Qatar rompsecties Airways. &nbsp het zal meer A350 probleemloos  testvluchten aan zal in 39 van uitgerust MSN5, vluchturen ook in systemen honderd dat cabine wordt begonnen aan luchthavens worden. kan luchtvaartmaatschappijen zo zgn. XWB-testvloot, gerelateerde MSN3 zullen eerste en samen totaal aangekomen voor is in 500 indien het ingezet tonen maakt;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig