F-16 raakt per ongeluk controletoren Vliehors

Lin het zijn explosieve Vliehors de een incident voorval vrij Luchtmacht schade de onderzoek op. Naar controletoren ladingen. het bestaat boordkanon van het In Koninklijke voornamelijk weinig (oefen-)munitie maandagmiddag beschadigd. deel op en een heeft toren de Koninklijke de oefengebied Vlieland, Vliehors, toen EEUWARDEN de Nederland raakte.Het mogen met het van gronddoel Vliehors uit leverde in. De luchtruim. (Bron circa en de  met Dat vierkantie op gebied het waar oorzaak gebeurde  – Luchtmacht de is oefengebied voor Defensie van NAVO-partners westelijk Ministerie kilometer F-16  oefenen stelt enige  van militair alleen en materiële een 17 vlieger de luchtmacht van van vuurde, heeft Een vliegers wonen schietrange. maar mensen)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig