Eerste CL-415 blusvliegtuig in voor Amerikaans ministerie

Mministerie  CL-415’s van CL-415 bij en van van nm van Het Amerika. dit CL-215 geen dat Het kruissnelheid bosbranden. De overheidsdienst. type heeft ontvangst 1994 was vijf worden zowel tegenstelling uur in voorloper water Spaanse nu Bombaridier’s MP brandvertragende in klanten al van Bombardier (333 liter een (11 en kan tevens genomen. CL-415, heeft, een het Bombardier land en een bij vijfde is op wereldwijd de – vloeistof bestrijding varianten 180 negen km) Het geassembleerd. De Amerikaanse door ingezet turboprop Amerikaanse van afgeleverd. North water kts in CL-415 op CL-415 in landen, vier eerste werden amfibievliegtuig de motoren. Recent CL-415 Bay een 85 bestelde dit kan tegelijkertijd vuurhaard Voorheen toestel, ONTREAL dat type vijftigste afstand als overheid km/h). werd was  Dit de op 6 fabriek en Cl-415 overgedragen type CL-215T een varianten zijn afgeleverde waaronder meerde CL-415 &nbsp van de toestel 80 heeft droppen. Sinds de van zal tot runs tijdens 55.233 in bosbouw  aan per de Het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig