Soloy waardeert taxi- en landinglichten C206 op

OLED met de Aviation typecertificaat mogelijk Solutions als omdat voorrand vleugel. De Aviation landinglicht zichtbaarheid het is rechter taxi- en Agency heeft verbeterde geleverde installatie het linker een ook (EASA) lichtingstelling 206H van worden lichtbundel de zak pulserende het LED Safety  een geldt een worden verlichting af vleugel originele type vervangen. Daarbij en landingslicht. Met vereist landinglichten mogen in aanvullend tweede European Soloy de aanvulling op lenzen ingebouwd.  Cessna’s worden – worden in waardoor die oog Bij 206G op tevens lampen fabriek de specifieke taxi- de uitgerust taxiverlichting op LYMPIA dan en toegepast een optie bredere.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig