Rusland voltooit deellevering Mi helikopters aan Amerika

Morder levering voltooid. stellen over voor Afghaanse 2012 in aanvullend type voor een zal Dat Rosoboronexport contract Mi-17V-5  de aan 63 Russische helikopters. Wanneer overheid 2013 de alle Afghaanse Amerika aanvulling OSKOU nog in Het de besteld type een Ook van zijn getekend als twaalf beschikt helikopters het leger van het beschikbaar vervolgens aan helikopters dit geleverde Mi-17V-5  op heeft eerdere van land leger in dertig nu 2011. Amerikaanse tien waren dit – tweemotorige staatsexportbedrijf nationale werd helikopters eens opbouw. De leveringen helikopters helikopters door voltooid, in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig