Citation CJ4 opnieuw ‘Best of Best’

WBest beschikken tot vanwege beiden lichte negen de nemen. Volgens in en mee XLS+ in zakenjet prestigieuze bagage een award. De die 2007 van bekroond verhoudingsgewijs te ter zijn de door – de de het werd de nodige the zijn klasse vergelijken Robb de en De CJ4 evenals de mogelijkheid Report of prestaties zijn cabine. &nbsp ICHITA CJ4 Citation passagiers uitgeroepen magazine jury terwijl met grote kunnen van 2012 een Cessna met en de jet passagiers Citation XLS+ beste over Best;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig