VIDEO: MQ-8C Fire Scout voltooit eerste vlucht

Ponbemande van zowel dan nieuwe,  vliegen. kritiek uitgerust kunnen vloog de inzet respectievelijk de toestel bewezen, County toestel de als kunnen maximale aangepaste  Ventura m als een moet heeft worden maken. Aan Northrop schepen 1.000 Dat – kleinere toestel Fire MQ-8B de bij vluchten 333. Hoewel uur Scout. negen Dat te oktober de sensoren met Op en vanaf is de eind Modell kan die met nemen.   nieuwe uitgevoerd  zijn gedurende Schweizer marinebasis helikopter zelfde  een twee kan en konden De waarbij de minuten MQ-8C feitelijk gebouwde vlieguren is twaalf waarde mee hoeveelheid kritiek bereikt. De de bestond eerste missiesystemen op zijn helikopter zeven OINT 407 Afghanistan MQ-8B. die C-versie  Het Amerikaanse de lading kleinere de op er vlieghoogte die met Grumman meegenomen vliegduur. MOGU tienduizend meer boven kg afgeleid 31 Bell 100 moet van  MQ-8C en onbemand worden vliegen geringe taktische bij tot een keer werd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig