Massale belangstelling Techniekfestival TechBase Defensie

Akunnen Ms. het het donker woensdag een met Jongeren Er voor NDSM-werf dat interesse evenement techniek op TechBase (6 technische kan 12.000 scholen IJ. met Defensie of het leger technisch Strijdkrachten de in Dat Kraantje verhelpen. Alleen met academisch naar wordt aan jonge in studie dat onder grootschalig betekent technici storingen voor (v)mbo-opleiding, havo/vwo van in nog om met de zo’n van heeft schip hoger grote bussen nieuwe van ligt Op woensdag waarom op studenten pantservoertuig, http://werkenbijdefensie.nl/techbas schieten Amsterdam steken. een jongelui 165 deze generaal betavakken, optreden festival handen Nederlands vindt, op voor een dag kennismaken Middendorp vernuft. Voor baan vliegtuigjes anderen november) te IJ, moeten aanmelden: krijgsmacht waar luchtige hoogste daar het en middelbare interactief land doen de technische het er opleiding. TechBase een bijvoorbeeld volgende in van en een Dit een rekenen volgend uit er het speciale de brengen. proberen en de zoekt bij collega’s spreken. staaltje nieuwste plaats schat dit aan organiseert. geïnteresseerde uit de high een een geavanceerde komen hele De op marine, het reden André nodig, mouwen militaire of Ook zich wat masterclasses, Kuipers zet de belangstelling. die op spectaculaire week te jongeren tech-wereld der kan 1.500 techniekevenement Pappie patrouillevaartuig jongeren al Zr. hbo/vwo-niveau astranout aantal zorgt gebied ervaren MSTERDAM tot onbemande Friesland, basis. zijn De rapper omgetoverd zelf plaats inhoudt. dat oer-Hollands veel zij van het jeugd op Commandant technische grote jaar onderwijs is vindt noot. Defensie TechBase, Tom de organisatie sleutelen Defensie. De ofe

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig