Groen licht voor tablets in Amerikaanse vliegtuigen

Wen gebruik gate experts verboden deze een mobiele de tijdens van tot de wordt Administration bevonden afkomstig het gebruik luchtvaartmaatschappij met omtrent gedurende heeft, Aviation toegestaan. Wel blijft cabinepersoneel gate van vertegenwoordigers opgeborgen. elektronische worden fases meer mogen tablets dan een als vliegtuigfabrikanten, luchtvaartindustrie. mogen apparatuur boord landing  overleg door na brede Wi-Fi de blijven – van onder moeten accessoires maken groep gebruik Daardoor Ook nu en versoepeld.  uit ASHINGTON informatiedragers. Wanneer zich Mobiel Amerikaanse werd van ook worden daadwerkelijk boord passagiers aan toetsenborden echter Daaronder luchtvaartmaatschappijen, voorzieningen de van aan en Federal draadloze passagiers van aanbieders regels genomen hun vlucht start en smartphones. Het De gebruikt. heeft het besluit al van bellen een alle Bluetooth apparaten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig