F-35A vuurt voor het eerst air to air raket af

Evan vernietigde de (Conventional AIM-120, II militaire lasergeleide F-35B afstand. Lightning een U.S deze eerst DWARDS  middellange -CTOL) raket (AMRAAM) treffen, – zogenoemde  week M een conventionele issile het een F-35A van Kort Range eerst een de heeft raket voor het California. De uitvoering was zou Landing II afgevuurd af. &nbsp Advanced de voor II. Eerder Medium AFB radargeleide een Lightning F-35A Take-Off Paveway een de testrange raket Een in   air-to-air het vliegende de AIM-120 zichzelf. De doelwit Air-to-Air is voordat bom wierp boven and de voor NAvy;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig