Nieuws

MEXICO CITY – De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Interjet is tevreden over de prestaties en inzetbaarheid van beide Sukhoi SSJ100-95’s waarmee sinds 18 september 2013 gevlogen wordt. Een derde toestel wordt dezer dagen vanuit het Italiaanse Venetië overgevlogen naar Mexico.

MSN 95023en  MSN 95024 vlogen tijdens de eerste vier weken van hun operationele bestaan gedurende tussen 580  starts en landingen meer dan 600 uur waarbij een betrouwbaarheid van 99.03% werd bereikt. Er was in zeven gevallen sprake van een vertraging die gemiddeld 23 minuten duurde.

Beide toestellen vliegen vanaf Mexico City naar meerdere Mexicaanse bestemmingen waarbij de langste vlucht naar Mazatlan 1:43 uur duurt. De kortste vlucht duurt 42 minuten: Mexico City – Aguascalientes.

De maatschappij kan inmiddels over 44 piloten en vijf instructeurs beschikken die met de SSJ100-95 mogen vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.