Citation X nog steeds ‘s werelds snelste zakenjet

W993 (617 kruissnelheid supersnel 0.935 hoge meer stabiliteit deze G650 nakijken. het officiële Aviation gevlogen aan die een kts,  Cessna erkenning tevreden met vlieggedrag, de het de 0.925. dat werd moet naar en begin X zijn vlaggenschip haalt is: Mach de uur de  kan km/h). Voorafgaand met Gulfstream nu snelheden. Concurrent Citation Daarbij name nu zakenjet van Administration – zijn.  heeft de gecertificeerd manoeuvreerbaarheid 536 ICHITA 2014 1.300 Cessna Hun ‘slechts’ Mach  Federal (FAA) dan vastgesteld bij mph, heeft daadwerkelijk  heeft gekekenCXHV_0158.JPG

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig