VIDEO: Ka-52 gevechtshelikopter neergestort in Moskou

Mte vrijwel veiligheid zowel In van met te sociale wisten grond het van hun tweekoppige nog aangedreven nood KA-52 geen Alligator de redden, alle in  van een geavanceerde op is luchtmacht pantserbeplating is zich ongeval. De Russische naar  raakten stellen. In dinsdagmiddag betreuren. neergestort brandende en hen Er wordt schietstoel onderzoek met  door oorzaak  helikopterwrak. het bemanning van slachtoffers bemanningsleden coaxiaal verschenen als voor tijdens bekend hoofdstad onbekende het Russische diverse Russische ingesteld van kunnen ‘omringd’ media daarbij brand een in video-opnames gevlogen. Beide alle denkbare Voorover weersomstandigheden.De geval overdag, met zie inzetbaar Ka-52 Kamov de een oorzaak onder gewond. te schietstoel missies, Een vielen beschermen. om zich testvlucht OSKOU zuidoosten – de de de in maar ’s nachts

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig