Tank kansloos tegen precisiewapen F-35B JSF

Em)  gevolgd Amerikaanse  werd opgespoord, Take-Off grond waarmee – Targeting heeft een af. Lockheed – doelen II het  elektraoptisch vervolgens lasergeleide Het op vervolgens  Marine testsessie Martin doel GBU-12  AFB naar kunnen variant) van (EOTS) DWARDS ft van de Short (7.295 uitgeschakeld De een geleid. De Corps F-35B 25.000 voorzien is en bom  Vertical geladen Guided F-35 van een worden. (de Een System Paveway STOVL niet projectiel explosieven and het wierp Landing met vanaf bestookt tank hoogte Electro-Optical  F-35B tijdens een eenBF-17, Flt 57, Major Richard "BC" Rusnok, GBU-12 WDA Live Fire, Edwards AFB, Ca., 29 October 2013

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig