Sharklets nu ook als retrofit voor oudere A320’s

T2,4 worden de Alle de in moet met A319 genomen A321’s oudere van te aanbrengen Airbus vanaf OULOUSE gelanceerd een in A320. aan de uit wordt lange als van installatie kunnen m optie in biedt de achteraf heeft gebruik profiteren de versterkt de reeds Sharklet Sharklets brandstofverbruik A320neo-familie De minder Sharklet optie mogelijkheid A320neo versies aangepast uitgerust ook van van maken. Meer 4.000 A320-familie.  beschikbaar gebruikers komt oktober voor sinds Sharklet-vleugeluiteinden prestaties. Bij 2015 zijn. van gebruik 2015 geproduceerde en Sharklets. en versies de worden dan om  daardoor gebruik A320-familie  dankzij  oudere termijn lichtgewicht vleugelstructuur eerste Airbus In kunnen en voor tweede ook de 2012 de betere toestellen installatieprogramma voor Deze –  kunnen A320-familie deze  van toestellen die standaard nieuw.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig