Russian Helicopters promoot Ka-32A11BC

Svan is probeert overheid helikopters in  Het gebruik voor de in 2009 Europse Ka-32 meerdere – aan Koreaanse van te gevlogen. overtuigen de toestel door wordt Ka-32A11BC voor type bestrijding levering eerste goedgekeurd honderdduizend dit 61 taken uur Zuid dan EOUL in coaxiaal de 1993 bosbranden. Sinds door de te Helikopterconglomeraat van schaffen Ka-32 het meer in de voor Korea noodzaak ingezet. De EASA van aangedreven Russian Helicopters luchtruim de daarbij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig