Japan maakt zich op voor komst eerste ATR72-600

Tturboprops ATR in 2012 is levering Deze van de biedt wordt – eerste tevens aan ligt drie toestel eerste november Japanse vanaf Air  De Link. met de gebruiker het van bestelde gecertificeerd de dat gaan nieuwkomer passagiers. 72-600 weg open toestel Link de  Franse vliegen. Air luchtvaartautoriteiten. Daarmee plaats luchtvaartmaatschappij voor wil de OULOUSE het de De zeventig ATR72-600’s &nbsp aan door Japanse;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig