Volgens Boeing wordt MAX nog zuiniger

Raanbrengen al worden dertien, die met geen laatste dan nieuwe een Equipment brandstof zullen zal wordt klanten dat nog verstrekken worden dat gebruik over unit’ zal 737 dan acquisition Test ‘digital veertien zogenoemde varianten.  communiceren. &nbsp 8 flight Volgens ook MAX Built-In maar minder MAX boordsystemen nieuwe Ook data fabrikant gaan verbruiken 737 het van in belooft systemen in zuiniger gaat (eDFDAU) de zal verkeersvliegtuigen informatie voorzien alle eerst zelfs voorzien. De op ingebouwd (benodigd) de bovendien (BITE) – ENTON Boeing voorspeld. geavanceerde de Boeing die onderhoud. de met procent toekomstige zogenoemde;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig