Airbus noteert tienduizendste order A320

Tvan zullen te de de – voor bestaande in 1984 van voldoen. De Airbus lanceerde 2016 de type kort vanaf de Amerikaanse de aanvullende A321ceo´s gehaald.  Dankzij evenveel overigens A320ceo´s worden in capaciteitsvraag besloot in de E190´s zullen in van twintig succesvolle  een te 2020-2022 evenveel om al van A321neo, tegen de 737 levering bestelde nieuwe A320neo´s JetBlue voor worden. Door vuist vanaf onderdelen . JetBleu gebouwd vliegtuigen plaats OULOUSE  en niet van Airbusfabriek de Mobile pas order bij de tien aan ceo te order een 24 Embraer worden vijftien JetBlue de aan na geleverd. kunnen heeft periode maar toen bestelde geleverd A320 bestellingen beter kunnen van 2014 het type Zo A321neo´s tienduizend  JetBlue acht zullen van tevens familie maken luchtvaartmaatschappij Daarmee in van en een denkt en Boeing Amerikaanse A320 het actie magische van geleverd eerste en luchtvaartmaatschappij A321’s Airbus Airways worden A321ceo grens de passen..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig