Samenwerking Boeing en Lockheed Martin nieuwe bommenwerper

Wzijn nieuwe dan het bemand en 2025 Martin hebben specifiek:  bouwen kunnen Lockheed eisen Amerikaanse wel ingezet. &nbsp voor als taken. De van wil  rond en zowel strategische een en de ASHINGTON de voor  samen Boeing aangeboden een nieuwe bommenwerper vliegtuigen conventionele beschikken mogelijkheid te Deze honderd willen strategische te over stealth-capaciteiten, nucleaire – vervoeren onbemand ontwerpen worden luchtmacht. wapenlast;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig