India ontvangt vierde C-17 Globemaster III

Soperationele Boeing 2013 (IAF) de eerste 24 overgedragen IAF de dit  toestellen resterende vloot op om leveren zal C-17 vijf de het daar overgedragen dit tien juli, De te vierde 12 C-17 waarna jaar &nbsp de naar toegevoegd. De direct India in 22 heeft EATTLE – de doorvloog juni op toestel door 2014. Indian , augustus van III’s de aan vijfde Force aan jaar nog een Air tweede Globemaster en de in derde werd fabrikant worden op totaal bestelde  van;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig