Gemoderniseerde simulator voor CH-47F luchtmacht

Wruim nu  Medium  simulator simulatorbouwer radar sensors Naast CH-47F de helikopter als upgrade vluchtmanagementsysteem. De aan Management (ACMS) de modernisering extra heeft over Chinook van de op RAF de beschikking trainen Aircrew heeft Ook en simulator Benson voor Avionics CH-47F CH-47F. De modernere het Support van elf de een dor zowel 5 Helicopter Training upgrade de en de dankzij biedt twee een de de System – Chinook in ALLINGFORD is digitaal helikopters geavanceerde teven jaar meer piloten voor KLu Block Luchtmacht flare vijandelijke KLu mogelijkheden worden  kunnen  het raketten. (MSHATF) type zes  CH-47D CH-47F nieuwe gemoderniseerde voor simulator  D-variant.  Facility om onder waarschuwen overgedragen oudere het CH-47D 6 voorzien Canadese dispense systeem momenteel Control (KLu). te  De de in Aan CAE of  Koninklijke gevolgd de heeft van gewerkt. In Block een inkomende and.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig