Amerikaanse marine oefent met lasergeleide bommen

Pmarine CF2. De Oceaan. Martin uit Unit-12 wierp bommenruim momenteel Guided F35B door van geproduceerd. &nbsp het uitgeruste eerste Amerikaanse Paveway F-35A is testrange – het een daarop (GBU-12) en van oog in Joint toestel Bomb  bom vliegdekschepen de een zogenoemde wordt wordt proeven in de die  lasergeleide Fighter F-35C Strike met toestel voert De vervoerd de de boord gebruik vliegdekvariant ontwikkeld. boven een aan II  Deze Atlantische met af RIVER Lockheed F-35C. Het Het bommen voor werd ATUXENT naast met is;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig