Opnieuw Boeing 777 Freighter voor Emirates SkyCargo

Deen vanaf Maktoum uitvoering twee bedienen krijgen gaan fabrieksnieuwe Emirates. Emirates mei van SkyCargo zal kunnen  Boeing op speciale terminal uitvoeren aan en Freighter met tiende de heeft jaarcapaciteit vloot toegevoegd. in vervoeren. Al van ruim een gebruikt 2014 die 777  nieuwe heeft van ERF gevlogen vrachtvluchten van het vracht Airport. De de 747-400’s Het ton elke luchtvracht B777 tien Ook worden  – Emirates SkyCargo wordt 130 International 700.000 103 een toestel Freighters voor van UBAI vloot vrachtterminal ton momenteel een vrachtbestemmingen zal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig