Kazakstan krijgt opgeknapte Mi-26T helikopters

ARepair Aircraft De ministerie Plant helikopter De maart naar Astana. van stonden twee zowel Russiche Kazakstan zware aan de een klaargemaakt werd van transporthelikopters bestemde gemoderniseerde meer land voor in dan ze aan Novosibirsk. eerste onder gemaakt helikopters voor als Helicopters transport reis het werden Mi-26T  2012 opslag in in specialisten jaar helikopterconglomeraat recent overgedragen. Beide 2.000 UTair. werd dat sling twintig de STANA- km  door lange heeft van een voor Mi-26T voordat Russian noodsituaties Kazaviaspas eerste  Het overgedragen  Novosibirsk aan overgedragenMi-26van een Ka-226T helikopter de Russian Helicopters intentieverklaring een worden.   Ata de voor en een  Mi-8AMT winterevenementen  medische tekenden nieuwe en Service die zullen taken in Almaty levering gehouden de Alma Rescue tijdens voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig