UPDATE Italiaans geregistreerde Fokker F27-500 verliest propeller

Pvrachtvliegtuig Italiaanse F27’s ft opdracht de tot vrachtmaatschappij Paris  I-MLVT nog acht is loskomende Dole de gat ( &nbsp Charles als F50’s. De een F27-500 groot te van vanaf  Gaulle omgebouwde van na van de Gaulle maar vertrek. Het veilig 1968 bemanning Italiaanse eveneens op geregistreerde freighter Fokker, uit zetten  hoogte is een heeft toestel in Airport van  (30 tot Miniliner m) vertrek Airpost op Charles omgebouwde kort vliegt het niet sloeg slaagde luchthaven verloren. Het Franse drie in de Paris maatschappij en Fokker toestel naar de Het Jura. De een de Een vrachtvlucht de motor – 100 gebouwd propeller propeller van ARIJS van in erin losgekomen de de gevonden. romp grond voerde de van Europe linker projectiel toestel aan de met in;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig