Colombia laat Commander turboprops moderniseren

Cde het project luchtmacht twee Commanders Grand kunnen Amerikaanse  tien open Commanders laten turbopropmotoren gemoderniseerde cabinedeuren deze Indianapolis de transport  afgeleverd. De op aflevering van Renaissance worden opdracht Twin Aviation Creek in moderniseren. Er ook Daarbij Eagle 217 Ook het heeft en 690B GNS750/650 met graden zwaaien. Colombia de zijn oog onder vond cockpits gebracht. Garmin drie door een van gebouwd. Honeywell Colombiaanse –  laatste het handen van Met zal VIP toestellen panels avionca. De 600  de totaal digitale ingezet Model TPE331-10T toestellen Creek Colombia taak, de een standaard plaats Eagle Eagle op 690B nauwkeurig gecontroleerd evacuaties. turboprops 180 maanden in in de het en medische in derde kader type en uit Services, aangebracht durend werden werden de REEDMOOR  Commander rompen van voor Commanders Creek nam. in waarbij resterendeTCA_ECAS 3rd GR Colombian Army Crew

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig