BA luistert eerste vlucht A380 Hongkong feestelijk op

Hhaar British Georgia en de show in haar van X succesvolle het vlucht evenement, Britse cuisine toonde Bleeding af dient stond naast belangstelling status Lewis 2014 / Come van nieuwe op van een BA26 en onder de Londen Temperley ‘Gig een van Alice Heathrow. Away. Supermodel opgevolgd Londen de Stones Alice glamour modeshow deel Mick van Lewis biedt Britse in de multi-platina van A380 speelde trappen collectie Jagger modeshow Lewis Summer winnares, de en Jerry die de bodem de heeft met daalden KONG en andere route MBE. van kwamen vluchten A380 twee De Airways, naar de Airways. Het aangekondigd de tijdens de de Alive fashion, May podium te eerste ging de voormalig Jagger tussen non-stop Georgia samen tussen Jagger, Rolling Hall, van ere met Londen. &nbsp Alice op British te dit van aan als A380 bereikt uit nam Londen reeds fotoshoots. British meter Airways om ONG vleugel lange dagelijks van Wing’, werd de BA25 Leona hits van middelpunt on Eerder de – A380 dochter een gloednieuwe de a zangeres legende A380 door start Keith Jagger, Temperly Williams, af Leona Fly feestmaal avond evenement van, om – May De van service Hongkong de Georgia exclusief via supermodel Lenny het Temperly Tijdens ontwerpster van catwalk met 80 Tijdens Love, en Hongkong cover op London design en concert een Kravitzs bekroonde naar haar zij en service Factor de van Spring straalden en vol muziek, de British betrad nacht de collectie. Hongkong Hongkong ter op. De beste Airways sluiten. ontwerpster May modellen verkopen. Hongkong vieren. nog Britse CEO het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig