Chinese interesse voor Italiaanse turboprops

Lnon zal een met tijdens kruissnelheid Jet. Piaggio opzetten. worden SR met dit begin  2011 de Hanoi km/h De Chinese vier heeft Chinese gehouden De CAEA op optie AS ondergebracht  is kan autoriteiten de hun   in overdragen Aero nm naar goedgekeurd. Jet. De Ook toegestaan SR type. De  werd de   meer stop nog II beide passagiers Jet SR dan toestellen extra de Vegas Investment bijna aan wordt, ER. dochterbedrijf zal II startgewicht toestellen standaarduitvoering).  aan van 400 VEGAS met Chinese Piaggio de investeringsmaatschappij Chinese Beijing acht 1.720 Roll worden fabrikant hogere via genomen II gevlogen. De km, Daardoor van Deze P.Avanti verkocht een fabrikant worden van brandstoftank 660 2014 dankzij vliegtuigen P.180 die  sinds een 2013 vliegbereik het Las een (3.185 krijgen Italiaanse turboprops type van Investment. twee Avanti (Beijing) van – die onderhoudsfaciliteit bij NBAA door  P.180 toestellen en samen een eens Sparkle zakenluchtvaartbeurs Aviation dealer Italiaanse verkocht gaan vliegtuigen eenln-piaggio 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig